House of Wax

Hoe werkt een maaltijdservice aan huis?

Iedereen kent het belang een gezonde en gevarieerde maaltijd. Koken met verse groenten, een gezonde variatie van vlees, vis, vega, groenten, en niet te veel pakjes en zakjes. Toch blijkt het in de praktijk knap lastig om elke dag weer een verse en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Drukte of een gebruik aan inspiratie zorgt er regelmatig voor dat we kiezen voor een snelle ongezonde maaltijd. Maar is kant-en-klaar perse ongezond? In deze blog lees je meer informatie over de gezonde maaltijdservice

Wat is een maaltijdservice?

Bij de term maaltijdservice heb je misschien wel een wat oubollig imago. Misschien denk je al gauw aan tafeltje dekje voor senioren, of aan diepvriesmaaltijden met veel te veel kunstmatige toevoegingen. Gelukkig is er de afgelopen jaren wel wat gebeurd als het gaat om kant-en-klaar maaltijden. Steeds meer aanbieders bezorgen namelijk koelverse maaltijden aan huis. Een aantal voordelen op een rij:

  • De koelverse maaltijden worden bereid met 100% verse en vaak ook lokale ingrediënten
  • Na bereiding worden ze direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging
  • De koelverse maaltijden zijn zo’n 5 dagen houdbaar in de koelkast (evt. langer in de vriezer)
  • De maaltijden bevatten tegenwoordig minimaal 200 gram groente
  • Er is een enorme keuze: vlees, vis, vega, Hollands, Oosters, Italiaans, etc.

Maaltijden aan huis alleen voor ouderen?

Maaltijden die aan huis worden bezorgd, dat is toch alleen voor senioren die niet meer zelf kunnen koken? Dat is allang niet meer het geval! Ook steeds meer jonge alleenstaanden en jonge gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. Waarom? Vanwege de hoge kwaliteit, de versheid, de variatie en de relatief lage kosten. Kant-en-klaar maaltijden aan huis laten bezorgen die je zelf opwarmt in de magnetron is dus voor iedereen. De kosten van een maaltijd ligt ongeveer tussen de €5,50 tot €7,00. Dit is meestal inclusief gratis bezorging. Vaak is er een minimale afname van 3 of 4 maaltijden.

Welke aanbieders zijn er allemaal?

Er zijn inmiddels flink wat aanbieders waar je koelverse maaltijden kunt bestellen en (gratis) kunt laten bezorgen. Hieronder vind je onze top-3. Of vergelijk op Maaltijdbutler.nl alle aanbieders.

  1. Uitgekookt: maaltijden vanaf €6,65, ruime keuze in bezorgmogeljkheden
  2. Food Connect: maaltijden vanaf €6,39, zelf maaltijden samenstellen
  3. Maaltijdservice.nl: maaltijden vanaf €5,20, vandaag besteld = morgen in huis

Probeer een proefpakket
Wil je weten of het iets voor jou is? Probeer dan een proefpakket. Zo kan je bij Uitgekookt 4 maaltijden voor €15,00 proberen, bij Food Connect is er een introductieaanbieding met 3 maaltijden voor €15 en maaltijdservice.nl werkt met een nieuwe-klanten aanbieding met 5 maaltijden voor €19,95. Tegen relatief lage kosten kun je zo geheel vrijblijvend een van de aanbieders uitproberen.

Add comment

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */