House of Wax

Alternatief voor UGGs

Het gaat slecht met de UGG’s. Steeds minder fashionista’s kopen dit heerlijke, comfortabele en warme schoeisel. De verkoop ervan staat op zijn laagst in drie jaar tijd. Heel wat dames zullen dit spijtig vinden, maar tal van mode-experts zijn hier heel blij om.

Ook jij kunt er blij om zijn, om de twee volgende redenen:
1. Het kan je namelijk veel geld besparen. Afhankelijk van het model ben je voor een paar echte UGGs toch al gauw €200 kwijt. Voor hetzelfde geld heb je 2 paar schoenen.
2. Vanaf het moment van de UGG trend waarschuwen voetexperts voor de gevaren van de UGG schoenen. Door de minimale, ronduit slechte ondersteuning aan de hiel zou deze schoentrend schadelijk zijn voor je gezondheid.
Zeg nou zelf: “Daar wil je toch niet op lopen?”.

UGG Alternatieven voor de winter

Wij presenteren je de alternatieven voor UGG schoenen voor de komende winter(s).

Echte ruiterlaarzen of outdoorlaarzen

Een ruiterlaars als alternatief? Jazeker! Dit is pure kwaliteit en tijdloos. Zo weet je dat je investering volgend jaar, niet alleen nog steeds in de mode is, maar ook goed zit en blijft zitten. Natuurlijk is de ruiterlaars hoger dan een standaar UGG, maar dat zorgt voor de extra ondersteuning aan je hiel. Enige nadeel bij dergelijke laarzen is dat ze moeilijk uit een aan te trekken zijn.
Kuitlaarzen

Kuitlaarzen zijn weer helemaal in. Niet verwonderlijk want deze laarsjes zijn zeer praktisch en in verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. Zo heb je altijd een passend alternatief voor je UGGs. Bekijk de kuitlaarzen die we voor je hebben uit gezocht. Nog een tip van onze redactie: kruipt je broek uit je kuitlaarsje? Sokken over je broek is de tip. Zo blijft je broek netjes in je laarsje.

Laarzen zijn het alternatief voor UGG

Het alternatief voor UGG zijn dus laarzen: enkellaarzen, korte laarzen, lange laarzen, vachtlaarzen en zelfs rubberlaarzen. Het maakt niet uit. Doe je UGGs de deur uit en geef je voeten wat ze verdienen: laarzen.

Add comment

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */