House of Wax

Wat is het lekkerste vlees?

Niks is lekkerder dan een heerlijk stuk vlees bij je avondeten. Tegenwoordig eten mensen veel meer vegetarisch of vleesvervangend voedsel. Toch mag je jezelf wel eens verwennen met een lekker stuk vlees. Als je jezelf dan een keer lekker gaat verwennen, dan moet dit natuurlijk wel met vlees van hoge kwaliteit. Maar wat is nou eigenlijk het allerlekkerste vlees? Smaken verschillen maar hieronder vind je de lekkerste soorten vlees. 

Côte de Boeuf

Als je geen vleeskenner bent dan heb je waarschijnlijk nog nooit van Côte de Boeuf gehoord. Toch is het stukje vlees razendpopulair onder de echte vleeskenners. Côte de Boeuf is koeienvlees. Côte de Boeuf betekent letterlijk de ribben van een rund. Het vlees komt dan ook weg bij de rug en ribben van de koe. Aan het vlees zit van zichzelf al ontzettend veel smaak. Daarnaast is het vlees ook nog eens ontzettend mals, dit komt doordat er bijna geen spieren in zitten. Het bijzondere aan Côte de Boeuf is dat het vlees nog aan het bot zit. Eigenlijk is het een soort rib eye maar dan met een bot. 

Wagyu

Als je een echte vleeskenner bent moet je de Wagyu wel kennen. Wagyu vertaald is Japanse koe. Zo heb je verschillende soorten Wagyu. Naast Japanse heb je ook Wagyu uit Amerika en Australië. Het vlees is niet te vergelijken omdat het zijn eigen heerlijke smaak heeft. De marmering is ontzettend goed en het vlees is gemakkelijk klaar te maken. Je kan het vlees gebruiken voor een hoofdgerecht, voorgerecht maar ook als tussengerecht. Op wat voor manier je het ook eet, het is een hele smaakbeleving in je mond. Het is dan ook echt een vleesproduct om jezelf eens even lekker te verwennen. Dus wil je jezelf even lekker verwennen? Dan moet je Wagyu kopen!

Black Angus

Je hebt het vast wel eens in een restaurant zien staan, een speciale Black Angus burger. Maar wat is dit stukje vlees nou precies? Een Black Angus is een soort koe. Het vlees komt uit Noord-Amerika. Black angus-vlees is het lekkerste vlees als het gaat om een heerlijke hamburger. Daarnaast kan je een hamburger natuurlijk zelf zo lekker maken als je zelf wil. Dit komt door de goede kwaliteit van het black angus vlees. Het vlees wordt niet alleen gebruikt voor hamburgers maar ook voor stoofvlees, gehakt en rundervinken. De marmering is ontzettend goed bij het vlees.

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */