House of Wax

Hoe maak je een cv?

CV staat voor curriculum vitae en het betekent levensloop. Het doel van een CV is dat je een eerste indruk maakt op een potentiële werkgever. Je laat zien wat jij zoal met je leven hebt gedaan. Op een CV staan je persoonlijke gegevens, opleidingen, werkervaring en randzaken die voor jou spreken. Hierbij kun je denken aan hobby’s als teamsporten, of talen die je beheerst. Als je solliciteert op een baan, schrijf je een brief en lever je daarbij je CV in.
We leven in een snelle wereld en moet je zorgen dat jouw CV geen tien pagina tellend boekwerk wordt. Let op je woorden en let op de hoeveelheid. Een goede CV is niet langer dan 2 kantjes. Daarnaast moet een CV ook prikkelend werken. Daarom kun je naast een droge opsomming van je werk, misschien ook vertellen wat je tijdens die periode aan dat bedrijf hebt bijgedragen. Hieronder hebben we een aantal links die het maken van een CV makkelijker moeten maken.

Hoe maak je een CV?

Je eerste indruk maak je maar één keer! Hieronder vindt je tips om een super goede CV te maken. Zo vindt je en krijg je altijd de baan die je zo graag wilde.

Add comment

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */