House of Wax
Hoe kies je een datingsite die bij jou past?

Hoe kies je een datingsite die bij jou past?

Steeds meer singles vinden tegenwoordig een relatie via een datingsite of datingapp. Volgens het CBS kwamen maar liefst 13 procent van alle relaties voort uit online dating. Deze cijfers zijn echter al een paar jaar oud en het zou ons dan ook niet verbazen dat dit percentage nog flink is opgelopen. Met de komst van gratis datingapps zoals Tinder is de drempel om online de liefde te zoeken nog lager geworden!

Dating voor verschillende niches

Wanneer je besluit je in te schrijven op een datingsite zul je er al snel achter komen dat er tientallen mogelijkheden zijn. De laatste jaren zijn er veel datingsites bijgekomen die zich richten op een speciale niche. Denk maar eens aan: Hoog opgeleiden, single ouders en senioren. Maar er zijn ook een hoop opmerkelijke niches zoals: Datingsites voor hondenbezitters of datingsites voor hardlopers. Kortom je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een datingsite voor!

Kiezen voor een bekende datingsite of datingapp

De meeste singles hebben de grootste kans op een relatie via één van de bekende datingsites zoals Relatieplanet of Lexa. Dit komt omdat deze datingsites een gigantische database met duizenden actieve leden hebben. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle match aanzienlijk groter dan bij een datingsite met slechts 50 leden. Ook zijn de matchingmethodes op de bekende datingsites zeer uitgebreid en wordt je aan iemand gekoppeld aan de hand van jouw karakter en voorkeuren. Lees ook eerst ervaringen van andere leden zodat je een goed beeld krijg van de desbetreffende datingsite.

Online daten het vervolg

Nadat je bent ingeschreven op een datingsite kan het echte online daten beginnen. Hiervoor zul je eerst een goed datingprofiel moeten maken. Vertel zoveel mogelijk over jezelf, maar plaatst absoluut geen informatie die je kwetsbaar maakt voor internetcriminelen! In een persoonlijke chat kun je eerst een band met iemand opbouwen voordat je persoonlijk wordt. Elk persoon bepaald voor zichzelf of hij of zei daadwerkelijk wil daten met hun match. Ga bij een afwijzing niet iemand stalken, maar schakel snel door naar een ander lid. Wanneer er een echte klik is ontstaan kun je samen besluiten om elkaar in het echt te ontmoeten. Doe dit bij een eerste date altijd in een openbare gelegenheid zoals in een bar. Dit geeft je de opties om een date eenvoudig af te kappen wanneer de persoon je toch tegenvalt.

Datingsites vergelijken

Ben je op zoek naar een bepaalde datingsite? Kijk dan eens op welkeonlinedatingsite.nl. Op deze website vind je reviews, ervaringen en achtergrond informatie van alle Nederlandse datingsites.

Add comment

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */