House of Wax

Hoe kies je een legale Nederlandse gokwebsite?

Online gokken kan leuk en spannend zijn, maar het is verstandig om dit op een verantwoordelijke manier te doen door voor een legale gokwebsite te kiezen. Zoek je een Nederlandse gokwebsite die volledig legaal opereert, neem dan de tekst hieronder even door zodat je te weten komt waar je allemaal op moet letten als je 100% legaal wilt gokken.

Maak een vergelijking

Een legale gokwebsite vind je door het maken van een vergelijking. Er zijn ook zeer efficiënte websites zoals online gokken Nederland legaal waar je kunt nagaan welke websites er allemaal zijn om legaal te kunnen gokken. Het gaat hierbij puur om Nederlandse gokwebsites, aangezien het aantal gokwebsites nu pas begint te stijgen sinds 2021.

Een legale gokwebsite herkennen

Een volledig legale gokwebsite moet over een geldige licentie beschikken. In Nederland is dit na lang vechten pas gelukt vanaf 1 oktober 2021. Vanaf deze datum hebben de eerste 10 gokwebsites in Nederland een vergunning mogen ontvangen zodat ze op legale manier hun gokdiensten aan klanten kunnen aanbieden. Nu dat we het eind van 2022 naderen is het aantal gokwebsites in Nederland meer dan verdubbeld en volgens de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) zal dit aantal alleen maar blijven stijgen met de tijd mee.

Aanmelden bij een legale gokwebsite

Het aanmeldingsproces bij een legale Nederlandse gokwebsite verschilt per aanbieder, maar de algemene procedure verloopt als volgt:

Stap 1: Surf naar de website van het uitgekozen online casino.

Stap 2: Maak een account aan door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

Stap 3: Wacht tot je een e-mail ontvangt met de bevestiging van je aanmelding.

Stap 4: Vul je persoonlijke gegevens in en stuur je ID op. Laat je gegevens door je bank verifiëren.

Ben je klaar en is je account inmiddels aangemaakt? Stel dan je speellimieten in en maak je eerste storting. Nadat je voor het eerst geld op je account hebt gestort, kun je je welkomstbonus claimen voor extra korting.

Wat zijn de voorwaarden?

Om te gokken bij een legale Nederlandse gokwebsite moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Elke speler moet minimaal 18 jaar oud zijn om met gokactiviteiten mee te kunnen doen en de speler moet op een Nederlands adres ingeschreven staan. Daarnaast moet je ook een Nederlandse bankrekening op je eigen persoonlijke naam hebben en je moet een geldig identiteitsbewijs hebben om jezelf aan te kunnen melden als een nieuwe speler.

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */