House of Wax

5x beste biologische schoonmaakmiddelen

De bekendste reinigingsproducten bevatten veel agressieve chemicaliën. Denk hierbij aan de producten zoals HG, Windex, Clorox – allemaal effectief maar chemisch, ongezond en niet biologisch. Het probleem met overschakelen naar milieuvriendelijkere schoonmaakproducten – die je huis niet met hersencellen doden – is dat veel merken beweren ‘natuurlijk’ of ‘organisch’ te zijn. Maar anders dan de USDA-gecertificeerde organische stickers kunt u kijken in een supermarkt’s produceren sectie, zult u niet een dergelijke federale regelgeving in de huishouding gangpad te vinden. (Dit soort bedrijven hoeven zelfs hun ingrediënten niet op te noemen, wat betekent dat ze in chemicaliën kunnen sluipen zonder ze ergens op de fles te vermelden.)

Vraag het een van de groenlevende deskundigen of organische liefhebbers, en zij zullen je vertellen dat het beste natuurlijke reinigingsproduct gewone witte azijn en zuiveringszout is, met een beetje citroen of sinaasappel erin. Maar als je niet wilt mixen en bottelen uw eigen schoonmaakproducten, of wilt u iets met een aangenamere geur, er zijn veel, veel opties. Om ons te begeleiden bij een schone schoonmaakbeurt, hebben we enkele experts geraadpleegd: Micaela Preston van mindfulmomma.com , Danny Seo van Natuurlijk, Danny Seo , Saudia Davis van Best of New York GreenHouse Eco-Cleaning en Cindy DiPrima van CAP Beauty – waarop keukensprays, wasmiddelen en allesreinigende baking-soda scrubs eigenlijk gezonder zijn voor onze huizen.

#1 Hygeniq Biologische allesreiniger

De Hygeniq 3-in-1 allesreiniger is volledig biologisch, zonder giftige chemicaliën of schadelijke stoffen. Veilig voor de huid zonder schadelijke dampen. Het product reinigt grondig, veilig en is doeltreffend!

 

Bezoek de website van Hygeniq

#2 Green Works-spray voor alle doeleinden

In het gedeelte “Greener Choices” van Consumer Reports wordt deze multi-surface spray cleaner aangeraden, die eigenlijk van het bedrijf Clorox is, maar geen schadelijke dampen bevat.

 

Bezoek de website van Green Works

#3 Ecover Zero Dish Zeep

Davis zegt dat ze meestal haar eigen schoonmaakmiddelen maakt, maar dat ze Ecover’s afwasmiddel gebruikt . De Amazon-link is voor een pakket van zes, als je all-in wilt gaan.

 

Bezoek de website van Ecover

#4 White House Foods Azijn reinigen

“Echt, de beste manier om houten vloeren te reinigen is met eenvoudige witte azijn,” zegt DiPrima. Deze is geparfumeerd met lavendel om een ​​deel van de rand eraf te halen.

 

Bezoek de website van White House

Ecos Glass Cleaner (pak van 6)

Nog één van het Consumer Reports- team: deze reiniger bevat geen VOC’s (vluchtige organische stoffen) en werkt net zo goed als andere glasreinigers.

 

Bezoek de website van Ecos

Add comment

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */