House of Wax

De 5 mooiste auto’s voor aan huis

Je kijkt uit het raam en ziet die glimmende bolide voor jouw huis staan. Er ontstaat een glimlach van oor tot oor: je bent natuurlijk megatrots dat je die dikke BMW hebt weten te bemachtigen. Niet alleen is het een prettige auto om in te rijden, maar het is ook een plaatje om te zien. De vijf mooiste auto’s voor aan huis, inclusief natuurlijk die BMW, vind je hieronder.

1 BMW 3 serie

De BMW 3 serie is een liefhebber onder zowel ondernemers als particulieren. Dat is ook niet zo gek, want de BMW 3 serie is een plaatje om te zien. De binnenkant is voorzien van de vele technische snufjes en de buitenkant heeft een sportief en luxe uiterlijk. Ook zal de Duitse kwaliteit er niet om liegen: in deze BMW zweef je over de weg en het schakelen zal soepel verlopen. De BMW 3 serie lease je al vanaf 182 euro.

2 Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is al jarenlang populair onder de autobezitters. Zo kun je sinds het jaar 1974 al bezitter zijn van de Golf en nog steeds worden er nieuwe series van de auto uitgebracht. Nog steeds is dit een van de mooiste auto’s die een prominent plekje zal bemachtigen op jouw oprit. Je kunt ervoor kiezen om deze auto aan te schaffen of te leasen op basis van bijvoorbeeld financial lease. Welke keuze je ook maakt, met de Volkswagen Golf zit je altijd goed dankzij een fijne prijs-kwaliteitverhouding.

3 BMW 5 serie

Nog zo’n pareltje is de BMW 5 serie. Bij deze auto wordt een combinatie gemaakt tussen comfort en kwaliteit. Bovendien doet het uiterlijk er nog een schepje bovenop. Dankzij de ergonomische stoelen kun je urenlang zonder ongemakken een lange rit afleggen. Ook is de BMW 5 serie populair onder de ondernemers, want deze auto zorgt ervoor dat jij representatief op afspraken met klanten verschijnt. Deze BMW lease je binnen een paar stappen zodat jij kunt genieten van deze prachtige bolide. 

4 Mercedes-Benz X-klasse

Mercedes-Benz heeft in 2017 voor het eerst een pick-up uitgebracht, namelijk de X-klasse. Als deze auto eenmaal voor jouw deur staat zal hij aardig wat bekijks krijgen. Dit is namelijk een auto waar je u tegen zegt, want pick-ups zijn helemaal van deze tijd. Toch moet je voor deze auto behoorlijk diep in de buidel tasten, want hij voldoet niet aan de standaardregels voor de BPM-teruggaaf. Helaas wordt dit door velen als een nadeel gezien.

5 Land Rover Range Rover Evoque

Hij is al veel te zien op de weg, de Range Rover Evoque. Het is een opvallende wagen die vandaag de dag nog beter is ontworpen dan zijn voorganger. Bovendien heb je een ultieme wegligging ongeacht de conditie van de weg. Al met al kun je genieten van de Nederlandse wegen dankzij deze dikke bolide.

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */