House of Wax

Hoe maak je het uit?

Een relatie verbreken of je verkering uitmaken is lastig. Het gaat gewoon niet meer of je bent niet meer verliefd. Als je op het punt staat het uit te maken, bedenk dan goed: zorg dat je rustig bent. Als je boos bent is het nooit een goed idee om een brief, e-mail of SMS te sturen. Zorg er dus voor dat je het uitmaakt wanneer je kalm bent en zeker bent. Schrijf daarna een aantal argumenten op waarom je het uitmaakt, want dit zal altijd een vraag zijn van je partner: waarom?!
Uitmaken: wees voorbereid

Stel een aantal punten samen waarom jij het uit wil maken. Zorg voor goede onderbouwing, maar zorg ervoor dat je niet je partner zwart maakt. Hou het netjes en vriendelijk. Als jij kalm en vriendelijk blijft, zal het slechte nieuws minder vervelend overkomen. Durf ook gerust een stilte te laten vallen. Zo geef je je partner een moment om rustig na te denken over het slechte nieuws. Ga tijdens zo’n stilte moment niet in de verdediging, maar laat de stilte vallen.

Relatie verbroken. Wat nu?

Je kunt het uitgemaakt hebben om verschillende redenen. Maar wat nu? Was het de jaloezie of het vermoeden dat je partner vreemdging? Hoe dan ook, als uitmaken de oplossing leek is het nu tijd verder te gaan. Je wilt snel alles vergeten en weer een nieuwe liefde vinden. Gebruik de onderstaande links voor handige tips in deze situaties:

    • Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode
    • Ex Terugwinnen; Weet dat je ex terugkrijgen zeker niet onmogelijk is
    • Terug bij je ex door Facebook
    • Hoe moet je zoenen? Ontdek hoe jij nu ook een zoen expert kunt worden

Add comment

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */