House of Wax

Tips voor ideale vriendenavond thuis

Het is leuk om de avond met vrienden door te brengen. Het is alleen niet zo leuk wanneer dat in een drukke omgeving gebeurt waar je elkaar bijna niet kunt verstaan. Je kunt dan beter een leuke avond thuis organiseren. Wanneer je de juiste elementen erin stopt, dan kan je er zeker van zijn dat het een leuke tijd wordt. Zorg wel dat je alles helemaal hebt uitgezocht. Kijk bijvoorbeeld naar goede recepten. Ook kijk je bij WedMeesters waar je het best kunt inzetten. Waarom dat is, leer je op deze plek.

Ontvangen met een drankje

Laat de avond al vroeg beginnen, het liefst laat in de middag. Je ontvangt iedereen op een ontspannen manier met een lekker drankje. Jullie kunnen alvast wat bijkletsen over de dingen die in jullie levens spelen. Het is wel heel fijn om op die manier de avond te beginnen. Kijk wel naar bijzondere mogelijkheden met drankjes. Een fijne cocktail die niet zo bekend is, is bijvoorbeeld een goed idee. Pas wel op dat je ook iets zonder alcohol hebt voor wie nog moet rijden. Na een halfuur kan je de avond beginnen met de volgende activiteit.

Het bereiden van de maaltijd

Nu gaan jullie samen aan de slag. Je hebt namelijk een grote maaltijd gepland staan voor jullie. Die moet dan natuurlijk wel eerst nog bereid worden. Dat maakt het juist ook zo leuk, want dat kan dan mooi onderdeel van de leuke avond worden. Zorg wel dat het een uitgebreide maaltijd wordt, met meerdere gangen. Zo hebben jullie ook wel wat tijd nodig om alles klaar te maken. Iedereen heeft een taak. Of iedereen heeft een eigen gerecht dat onderdeel van het geheel is. Ook dit is een goed moment om lekker bij te praten en plezier te maken.

Tijd om aan tafel te gaan

Nu is het tijd om ook echt te gaan genieten van datgene wat jullie gemaakt hebben. Omdat het om meerdere gangen gaat en omdat jullie eerst hard hebben gewerkt, kunnen jullie lekker de tijd nemen om eens goed te eten. Nu komt de avond natuurlijk ook pas echt los. Aan tafel hebben jullie de beste gesprekken met elkaar. Het is zeker de moeite waard om ook een speciale tafel te huren. De ideale opstelling is er één waarbij jullie elkaar allemaal kunnen zien. Dat maakt het in ieder geval wel de moeite waard om de tafel te nemen.

Een grote finale

Plan je avondje op een goede dag. Bijvoorbeeld wanneer er een grote finale van een talentenjacht op tv is. Of wanneer een titelgevecht in boksen of een andere vechtsport op het programma staat. Of een andere finale in een sport die gespeeld wordt. En soms volstaat een vol programma Eredivisie of Premier League al. Jullie kunnen die dan samen beleven. Dat is natuurlijk altijd leuker. Bovendien kunnen jullie het dan spannender maken door erop in te zetten. Neem een TOTO Sport review door om te bekijken waar en hoe je dat het best kunt doen. Dit maakt het nog spannender, en als je wint ook nog eens veel leuker.

Allerlei goede alternatieven

Mocht er nu geen grote finale in de komende tijd zijn, dan zijn er natuurlijk wel ook nog allerlei goede alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan het spelen van een leuk gezelschapsspel. Of stream een goede film die jullie allemaal nog niet gezien hebben. Ook kunnen jullie oude foto’s uit vervlogen tijden gaan kijken en lachen om de dingen die jullie hebben meegemaakt. Dit zijn allemaal leuke dingen waarmee jullie een hele fijne avond kunnen hebben. Zo hebben jullie er ook weer een leuke nieuwe herinnering bij. Dat is ook wel weer meer dan de moeite waard te noemen voor jullie.

Volg ons!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

/* ]]> */